Frustratie

Hallo lieve lezer,

Vandaag geeft Jozef tips om deze tijd gemakkelijker door te komen.

 

Velen zijn op dit moment gefrustreerd en weten niet welke richting ze op mogen. De lichtfrequenties zijn sterk en je kunt je wiebelig voelen en jezelf kwijt zijn. Vertrouw er op dat dit nodig is en dat je veel meer potentie hebt dan nu het geval is. Er is zoveel meer mogelijk voor jou en daar is deze hele tijd voor nodig. Wees hier dankbaar voor! Je hebt tenslotte zelf beslist om in deze tijd op aarde te zijn.

Je kunt een enorme groei meemaken, als je maar wilt! Natuurlijk merk je aan emoties, lichamelijke klachten en vreemde gevoelens dat er van alles in je verandert. Dat hoort erbij en accepteer het maar. Dat maakt het vele malen gemakkelijker. Wij hebben het beste met jullie voor en willen dat je een beter leven krijgt en jouw potentie ontdekt. Merk je niet dat velen op dit moment zachter en liefdevoller worden? Laat dit ook in jou toe en geef je over aan het Universum. Stop met vechten tegen de veranderingen in jou en merk dat het dan veel gemakkelijker zal gaan. Help elkaar en spreek je eerlijk uit. Heb moed om te vertellen waar je mee zit. Je hoeft het niet alleen te doen. Die tijd is voorbij om alles alleen op te willen lossen en jezelf te verstoppen. Laat je zien zoals je echt bent en voel je vrij! Vraag om duidelijkheid en inzichten aan je beschermengel en gidsen. Zo jammer dat ze zo weinig gevraagd worden. Vertrouw er op wat je doorkrijgt en profiteer van hun liefdevolle hulp. Dat doen ze zó graag voor jou.

Natuurlijk is iedereen bezorgd om wat er gebeurt in de wereld. En toch heeft het geen enkel nut om hier je energie aan te besteden. Wat opgelost mag worden, wordt zeker opgelost en nog wel beter ook voor iedereen. Ook de machthebbers worden wakker en gaan inzien dat het zo niet verder kan. Alle hulp uit de kosmos wordt hiervoor ingezet. Het Licht wordt steeds sterker en sterker en op een gegeven moment gaat dit alle betrokkenen raken.

Wat kunnen de mensen nu het beste doen?

Vertrouwen en nog eens vertrouwen op een mooie wereld, waarin iedereen vrij is en mag doen waar hij voor gekomen is. Natuurlijk is er nog werk aan de winkel, maar stapje voor stapje zijn we op weg. Geloof dit en zie het! Voel je emoties en stel vragen aan jezelf wat dit wil zeggen. Hier kun je veel van leren en het brengt je verder. Geniet van alles wat nu mogelijk is en wees lief voor elkaar! Heb geduld en vertrouw op een magische wereld!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Voor andere onderwerpen en steun uit het hiernamaals, verwijs ik graag naar mijn beide boeken. Deze actie is morgen voor de laatste dag geldig.

Verjaardagsactie  Bestel nu in de week van 4 – 9 mei 2021 met het ‘Jozef Combipakket 1’ haar beide boeken ‘Doodgewoon’ en ‘Jozef vertelt verder’ voor geen € 35, maar slechts € 30! (incl. gratis verzending)

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/

Heb je een van de boeken al? Dan profiteer je van gratis verzending voor NL + BE.

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/