Focus

Hallo lieve lezer,

Na een heftige week heeft Jozef heel wat te vertellen. Zoals altijd erg direct en misschien deze keer erg confronterend voor jou?

 

 

Lieve mensen, het moge wel duidelijk zijn wat het thema op dit moment is. Waar leg jij je focus op? Nog steeds op alle negativiteit die er heerst? Je zult het ongetwijfeld gevoeld hebben de afgelopen week. Nog steeds gaat alle aandacht naar de angst en het virus. Dit bracht je zeker geen fijn gevoel en de collectiviteit voelde heel zwaar aan. Hoogste tijd – en gelukkig gebeurt dit al – voor actie. Verander je focus en richt het op liefde. Hoe meer mensen dit doen en daarbij de media negeren, hoe sneller de veranderingen komen.

Ja, er was veel ellende in de natuur deze week. Moeder aarde grijpt in en zo is dat altijd gegaan. Genoeg is genoeg. Als de mensen niet willen leren, wordt er ingegrepen. Zo simpel is dat! Het goede nieuws is, dat er meer saamhorigheid komt met zulke rampen. Dat stopt de verdeeldheid weer voor even.

Wat laten jullie je meesleuren door alles wat de media roept. Word eindelijk wakker lieve mensen en kijk eens echt! Ben je het wel eens met alles wat er speelt en wil je dit blijven volgen? Ga dat eens diep voelen in jezelf.

Zoals gezegd mag de focus meer op het licht. Dat komt goed uit, want de zon breekt door! Dit gaat veel zwaarte oplossen en doe er je voordeel mee. Wil je doorgaan met je leven zoals je het tot nu toe leidde? Of ben je er eigenlijk wel klaar mee om te doen wat anderen van je verlangen? Bemerk je lichamelijke klachten als je dingen doet die je eigenlijk niet wilt doen? Mensen die je eigenlijk niet meer in je omgeving wenst en er energie aan wilt geven? Allemaal tekens om je eigen weg te gaan volgen. Vertrouw erop dat het meteen stukken beter met je zal gaan! Zowel lichamelijk als geestelijk! Dit is de bedoeling van deze tijd en kom terug naar je eigen huis: je ziel! Je voelt dit al langer en hoort de roep van je hart. Bedenk maar eens hoe ongemakkelijk je je de laatste tijd voelt bij anderen of bepaalde situaties. Ga je hier aan voorbij? Helemaal prima hoor, maar stop dan met klagen. Als jij niets verandert en in de slachtofferrol blijft hangen is dat jouw keuze.

Blijf niet alle verhalen uit het verleden vertellen maar richt je op een geweldige toekomst. Wees dapper en voel je kracht. Herinner je dit! Focus op jezelf i.p.v. wat anderen denken, zeggen en doen. Eerst jijzelf, voordat je op anderen gaat letten. Teken van onzekerheid en een ander meer waard vinden dan jezelf. Hoe lang houd je dit nog vol om je anders voor te doen dan je ware zelf? Niet vol te houden, lijkt mij. Waar schaam je je voor? Mensen voelen dat je niet je echte zelf bent en dat voelt voor beiden ongemakkelijk. Laat je zien lief mens, wees niet bang! Iedereen mag zijn pure Zelf zijn en is dat niet fantastisch? Wees dapper en laat je eindelijk eens zien! Ik ken jou ware aard en die is prachtig, dus wat let je? Kom op mensen, echtheid alsjeblieft! Dank je wel!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun