Felheid

Hallo lieve lezer,

Pittige tijden en de felheid onder de mensheid neemt toe. Jozef laat hier graag zijn licht op schijnen.

 

 

De toestand in de wereld is momenteel van een ongekende felheid. De machthebbers halen alles uit de kast om de mensen banger en banger te maken. Ze voelen zich op de hielen gezeten door het licht. Dit brengt ze in een spagaat en ze halen alles aan, om de mensheid nog zwaarder te onderdrukken. Zie dit lieve mensen en ongetwijfeld gaan jullie voelen dat er niets meer van klopt. Leugens en nog eens leugens worden verspreid. En toch, diegenen die dit moeten uitvoeren zijn totaal geprogrammeerd om dit te doen. Totaal onbewust zitten ze vast in een enorme golf van negativiteit. Wees hier niet jaloers op want het is behoorlijk zwaar voor ze.

Wat kunnen wij nu doen?

Het is nu nog belangrijker om op jezelf te vertrouwen en de rust in je hart te vinden. Zoek daar de liefde voor jezelf en je naasten. Die wacht daar op jou. Hou je kringetje van mensen klein zodat je de positiviteit kunt bewaren. Gelijkgestemden zijn altijd welkom natuurlijk, maar laat je niet naar beneden halen door de geprogrammeerde massa. Vertrouw er op dat zij ook wakker worden en sneller dan je denkt!

Stuur liefde en licht naar de aarde en iedereen die dit nodig heeft. Hoe meer licht, hoe sneller alles in positieve zin kan veranderen. Alles ligt bij de mensen. Zolang alle aandacht naar het virus gaat, blijft dit alleen maar groeien. Leg je focus elders, op liefde bijvoorbeeld. Zie het voor je, hoe jij de wereld wilt hebben. Visualiseren hoe de aarde een fantastische planeet is, is geweldig en wordt meteen de kosmos ingestuurd. Probeer het zoveel mogelijk. Visualiseer jouw mooiste leven en bedank de kosmos dat dit werkelijkheid is.

Wij zien dat jullie op je tenen lopen en de weg kwijt zijn. De weg gaat echter recht omhoog als jij dat wilt. Op naar de hogere frequenties! Ga mee en laat deze derde dimensie achter je met alle negativiteit en beperkingen. Geef je over en zeg “ja” tegen de kosmos. Stijg op met z’n allen naar de liefde en je zult merken dat teruggaan geen optie meer is. We verlaten de lagere frequenties op de aarde en de machthebbers willen dit natuurlijk koste wat kost voorkomen. Dat gaat ze niet lukken, dat is al bekend. Vandaar deze onrust en het opzetten van de mensen tegen elkaar.

Laat ieder in zijn waarde en oordeel niet. Ieder doet zijn uiterste best, ook al zie jij dat niet. Het zijn heftige tijden, maar vergeet niet dat dit nodig is om te komen waar we naar toe willen met z’n allen. Een wereld van vreedzaamheid, respect, vrijheid, liefde en ga zo maar door. Bedenk dat ook dit weer overgaat en je later zult snappen waarom we hier doorheen moeten met z’n allen. Het is uniek om dit mee te mogen maken. Bedank hiervoor lieve mensen. Dankbaarheid geeft je rust en moed om door te gaan. Wij bedanken jullie in ieder geval voor jullie moed en respecteren jullie enorm. Dank je wel!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Voor alle nieuwe volgers: In mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” vertelt hij hoe hij het wereldbeeld momenteel ziet en kaart hij vele belangrijke thema’s aan.

In mijn eerste boek “Doodgewoon” heb ik 83 vragen aan mijn overleden jeugdvriend Jozef gesteld. Hij vertelt over het hiernamaals en geeft tips hoe je meer uit je leven kan halen

Beide boeken zijn bedoeld om de angst voor het leven en de dood weg te nemen bij de mensen.

Te bestellen met onderstaande links:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/