Even over mij….

Hallo lieve lezer,

Vandaag een blog over mij…

Op de vraag wat het onderwerp voor deze blog mocht zijn, vertelde Jozef dat ik wat meer over mijzelf mag vertellen. Bij deze dus! Eigenlijk wel mooi, zo kort voor mijn 60e verjaardag! Heel fijn dat ik precies doorkrijg hoe of wat ik mag doen.

Het is nu drie jaar geleden dat ik mijn vaste baan heb opgezegd. Ik zat toen slecht in mijn vel en had twintig jaren van migraine achter de rug. Eigenlijk mankeerde ik altijd wel iets. Als hooggevoelige werd ik letterlijk en figuurlijk ziek van het gejakker en gejaag in de maatschappij. Ik wilde niet langer geleefd worden en had en heb nog steeds veel rust nodig. Ook kan ik erg slecht tegen autoriteit.

Ik ging van alles uitproberen en had nog geen idee wat ik precies wilde gaan neerzetten. Door het volgen van een engelen healing programma wist ik dat mijn levensthema de dood is. Het programma heeft mij veel gebracht en ik heb mezelf heel goed leren kennen. Zo ontdekte ik waar ik geen tijd en energie meer aan wil verspillen. Ik heb meteen de krant opgezegd, ik kijk amper televisie, ik plan bewust tijd voor mijzelf in en doe geen dingen meer omdat het toevallig zo “hoort”. Zo houd ik zeeën van tijd over en die besteed ik aan zaken waar ik blij van word. Vooral mijn spirituele ontwikkeling dus!

Ik wist dat de dood mijn thema in dit leven is en daar heb ik twee boeken over geschreven. Beiden doorgegeven door mijn overleden jeugdvriend en gids Jozef. Niet alleen over de dood maar vele onderwerpen komen aan bod. Alles bedoeld om de angst voor de dood en het leven weg te nemen bij de mensen. Sinds december 2019 schrijf ik blogs en plaats ik regelmatig berichten op mijn Facebookpagina Terug naar het Licht. Elke week plaats ik een Lichtbrengertje om de mensen te ondersteunen in deze tijd. Dit alles heb ik doorgekregen om te gaan doen en ik geef daar graag gehoor aan. Heerlijk om met mijn hogere zelf samen te werken! Ik ben steeds meer mijzelf aan het worden en voel dat er nog meer aankomt voor mij.

Op dit moment channel ik met overledenen en geef ik persoonlijke boodschappen van Jozef door aan de mensen. Onvoorstelbaar wat ik allemaal doorkrijg. De boodschappen raken de mensen en ik ben erg dankbaar dat ik dit mag doen.

Sinds mijn tweede boek voel ik Jezus vaak bij mij. Zo is vorig jaar mijn eerste blog met Hem ontstaan. Ik kreeg toen een harde piep in mijn oor en hoorde dat ik Zijn boodschap op mocht schrijven. Mijn tweede boek heeft Hij samen met mijn gids Jozef doorgegeven. Dit wist ik toen nog niet. Jozef had het wel over zijn leermeester die zelf op aarde heeft geleefd. Nu weet ik dat het Jezus is.

Sinds ik voor mijzelf heb gekozen is mijn leven nu één mooie, wonderbaarlijke reis. Niet altijd gemakkelijk hoor maar ik zou voor geen goud meer terug willen naar vroeger. Ik voel mij nu zoveel beter dan jaren geleden! Vele uitdagingen gehad en nog steeds. Ik ga ze aan en weet dat het mij altijd verder brengt. Mijn beschermengelen en gidsen hebben het beste met mij voor. Er gaat nog meer aan komen maar daar mag ik even geduld mee hebben. Forceren heeft geen zin, dus blijf ik vertrouwen houden. Ik hoop van harte dat ik met mijn verhaal mensen inspireer om hun eigen pad te gaan lopen. Mij heeft het al veel gebracht!

Liefs José den Ronde-van Dun

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook te bestellen in elke boekhandel in Nederland en België.

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste voor jou is. Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/