Engel van het Licht

Hallo lieve lezer,

Elke week vraag ik aan mijn gidsen wie er een boodschap wil doorgeven. Deze keer voelde ik een andere krachtige energie en de engel van het Licht gaf deze prachtige tekst via mij door.

Lieve mensen, hier een boodschap van mij. Ik ben de engel van het Licht en spreek tot jullie. Jullie voelen het Licht in je hart. Dat kan niet anders, dus twijfel nooit aan je gevoel. De onzekerheid overheerst momenteel en jullie allen zijn de weg kwijt. Dat lijkt zo, maar dat is dus niet zo. Jullie gaan allemaal voorwaarts en wel naar het Licht. Verzet je niet langer meer en geef je over. Er wordt zó goed over je gewaakt. Al deze rare gevoelens horen erbij. Je mag al het oude van je afgooien en vertrouwen hebben in de leiding die er voor je is. Geef niet op, ook al is het nog zo zwaar voor je. Onderga dit en weet dat het veel beter voor je gaat worden.

Ik zie je potentie en waar dit naartoe leidt. Geloof me als ik zeg dat het paradijs voor je in aantocht is. Ga verder lieve ziel. Sla je vleugels uit die je al zo lang hebt. Ja echt waar, ieder mag zijn vleugels weer herinneren en vliegen zo hoog als je wilt. Zie echt het Licht in jezelf, dat is er altijd al geweest. Herinner je dit Licht en ga vooruit. Trek de mensen mee die graag met je op reis gaan. We laten massaal het donker achter ons. Ga je mee of blijf je achter? Aan jou de keus! Ik zie je kracht en nu jij nog. Stap uit die slachtofferrol en volg het Licht. Het is tijd nu, de hoogste tijd! Ga je mee? Dank je wel.

Engel van het Licht (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Deze week mocht ik weer veel mensen blij maken met een persoonlijke boodschap van Jozef en berichten van overledenen. Heb je hier ook behoefte aan? Ik maak graag contact voor je. Een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef is een waardevol cadeau voor jezelf of een ander. Altijd liefdevol en hij laat je jouw mogelijkheden zien. Meer info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Ook mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.