Energiefrequenties

Nog zeer actueel en daarom vraagt Jozef mij om dit onderwerp uit mijn boek “Jozef vertelt verder” met jullie te delen.

Na mijn eerste boek Doodgewoon ben ik ook heel trots op mijn tweede boek “Jozef vertelt verder”! Uitgebreide info en bestelwijze vind je hier: https://terugnaarhetlicht.nl/boek-jozef-vertelt-verder/

Energiefrequenties

Zoals jullie wel zullen weten, wordt er volop op de mens ingewerkt. Degenen die dit weten, accepteren dit en voelen dat het erbij hoort. Toch zijn de meeste mensen zich hier niet van bewust en weten ze geen raad met zichzelf. Vele lichamelijke ongemakken passeren de revue, zoals hartkloppingen, trillen en duizelingen. Vertrouw erop dat het allemaal goed voor je groei is en je eigen bestwil. Deze hogere energiefrequenties zijn nodig om de mens voor te bereiden op de toekomst. Bij twijfel altijd een arts raadplegen!

Veel bagage wordt weggenomen en hier kun je zelf ook aan meewerken. Draag alles wat je niet meer dient over aan het
Universum en laat het los. Het is totaal nieuw voor de mens en velen denken dat ze gek worden. Luister naar je lichaam en gun het rust. De meesten gaan maar door met jakkeren en jagen. Totdat je lichaam een grens heeft bereikt en niet meer wil. Vaak word je dan door een ziekte gedwongen om rust te nemen. Gebruik deze rust om na te denken over je leven en wat je eraan kunt doen om het fijner te maken.

Het grootste deel van de mensen zit nog in de derde dimensie van bewustzijn. Het is de bedoeling dat we hier uitstijgen en verder gaan naar de vijfde dimensie of nog hoger. Als je jezelf al veel hebt verdiept in het spirituele en hier veel over leest, is dit al bekend voor jou. Vertel het anderen die hier nog geen weet van hebben. De derde dimensie gaat over materie, macht en geld. Onderdrukking van de mens is hier al eeuwenlang gaande. Wat is belangrijk voor jou? Zoveel mogelijk spullen, alles achterna rennen en bij willen houden of kies je voor meer diepgang? Dit maakt je gegarandeerd gelukkiger en geeft veel meer rust. Als je eens wist hoe mooi je leven kan zijn als je in de frequenties stijgt! Liefde, rust, respect, schoonheid en nog veel meer zaken die de mens in deze tijden zo mist. Verdiep je hierin, lieve mensen. Het is nog niet te laat. Sta voor jezelf en laat je nooit meer onderdrukken!

Het is uiteindelijk de bedoeling dat alle mensen meegaan naar de hogere frequenties. Al zullen sommigen stug bij het oude willen blijven. Ontvang dit met een gerust hart en in alle liefde. Het is een kostbaar geschenk en wees blij dat je dit mag meemaken. Accepteer alle kwaaltjes die erbij horen, anders maak je het jezelf heel zwaar.

Deze frequenties komen vanuit de Bron en deze stuurt vele Lichtwezens aan om de mensheid verder te helpen. Het is pure energie en steeds meer mensen kunnen dit zien. Het is bedoeld om alle onderdrukking, macht en andere lagere zaken voorgoed achter ons te laten. De aarde en mensheid kunnen niet meer verder op deze manier, dus moet er ingegrepen worden. Jullie worden zomaar niet opgegeven en wij willen het allerbeste voor jullie!

Als eenmaal de meeste mensen in de vijfde dimensie of hoger zitten, ziet de wereld er totaal anders uit. Geen onderdrukking, machtspelletjes, misbruik of andere zaken uit de derde dimensie zullen dan nog aanwezig zijn.
Jullie mogen in alle rust en vrijheid je eigen leven vormgeven. Is het dat niet waard om nu een tijd in onzekerheid te leven? Vertrouw op het goede en blijf erin geloven! Ontvang deze Lichtfrequenties in dankbaarheid!

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Dit was de laatste blog voor mijn vakantie. Van 7 augustus t/m 1 september ben ik afwezig. Als je vakantie al achter de rug is hoop ik dat je het fijn hebt gehad. Iedereen die het nog tegoed heeft wens ik een hele mooie tijd toe. Tot begin september!

Wist je dat ik al sinds november 2019 blogs plaats? Mocht je je vervelen dan is het een aanrader om eens terug te lezen. Vele onderwerpen kwamen al aan bod. Ook mijn twee boeken zijn beslist de moeite waard! Uitgebreide info en bestelwijze:  https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/