Doorgaan

Hallo lieve lezer,

Deze week fijne tips van mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef over “doorgaan”

Lieve mensen, laat je nergens door tegenhouden en zeker niet door de angst die voelbaar is. Blijf gewoon doorgaan met wat je blij maakt en je hart verlicht. Ik weet dat dit moed vergt, maar die heb je ook! Telkens als je angst voelt mag je naar je hart gaan. Voel en luister naar haar raad. Zo kom je uit je hoofd en ben je terug in je lijf. Heel belangrijk in deze tijd.

Jullie brein maakt overuren en wil alles bijhouden. Stop hiermee en houd het klein en overzichtelijk. Je hoeft je niet bezig te houden met de buitenwereld. Dat put je uit en is zonde van je energie. Doe je best en laten we het licht meer verspreiden. Liefde en licht is wat de aarde nu nodig heeft. Jullie kunnen dit en moeder aarde zal hier erg dankbaar voor zijn.

Leef je leven in lichtheid en geniet waar mogelijk. Wees belangstellend voor elkaar. Geen oordelen meer maar oprechte aandacht. Luister eens echt naar de ander zonder oordeel. Dit is nog voor lang niet iedereen vanzelfsprekend maar zó nodig! Het lost veel eenzaamheid op en daar snakken jullie naar. Aandacht, liefde en begrip. Denk niet dat jij de wijsheid in pacht hebt en kijk niet op een ander neer enkel omdat deze anders denkt. Oordeelloos, dat is wat de mensheid nu nodig heeft.

Ga in alle rust door met waar je hart ligt en geef nooit op. Ik weet dat er veel gebeurt momenteel en dat er mensen zijn die op willen geven. Ga echt naar binnen en voel goed waarom je zo denkt. Voel vanuit je hart en schenk aandacht aan je emoties. Daar is veel te winnen. Voel, kijk ernaar, bedank en ga verder. Jullie kunnen dit! Ongetwijfeld!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

Heb je behoefte aan een bericht van een dierbare overledene of heb je vragen waar je graag een antwoord op wilt? Ik maak graag contact voor je. Een persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef is een waardevol cadeau voor jezelf of een ander. Altijd liefdevol en hij laat je graag jouw mogelijkheden zien. Meer info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Ook mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.