Doodsstrijd

Vandaag wilt Ellen graag weer iets vertellen…

Lieve Ellen, heb je een onderwerp voor mijn blog?

Doodsstrijd

In mijn laatste weken van mijn leven trok ik mij erg terug in mijzelf. Dit doen de meeste mensen die op sterven liggen en is nodig om je voor te bereiden op de overstap. Ik bepaalde wie ik wel en wie ik niet aan mijn sterfbed wilde hebben. Geen onnodige energie wilde ik verspillen. Al een tijdje zag ik bij de deur van mijn kamer een bijzonder licht en dit leek op een doorgangspoort.

 

 

 

 

Ook zag ik jouw vader en die herkende jij meteen. En dit terwijl ik hem in dit leven nooit gekend had. Mijn moeder was er ook vaak voordat ik overging. Het lijden was niet fijn omdat ik ook behoorlijk ijdel was. Ik wilde er goed uit blijven zien maar dit had ook met mijn minderwaardigheidsgevoelens te maken. Ik was in die laatste weken vaak “weg” uit het aardse en mocht al kijkjes nemen in het hiernamaals. Zó mooi en daarom was ik ook zo sterk, omdat ik wist en zag wat mij te wachten stond. Het deed mij wel pijn om jullie achter te laten maar het was goed zo. Het is hier prachtig en vredig en ik volg mijn lieve vriendinnen en familie. Het gaat heel goed met mij en ik vind het prachtig dat jij dit doorgeeft.

Heb je nog een boodschap voor mijn volgers Ellen?

Geniet van je aardse leven want je weet nooit wanneer het (weer) ophoudt. Ga lekker je eigen gang en wees lief voor je naasten. Het zijn allemaal lieve en bijzondere mensen die jou volgen José! Ga zo door want er is nog zoveel te vertellen! Als je duidelijk voelt wat je te doen hebt in dit leven; ga er dan voor! Het is in deze tijd hard nodig dat er mensen zijn die hun licht verspreiden en wij zijn beter voelbaar dan ooit. Betrek ons bij je leven en vraag om hulp. Dat doen wij heel graag!

Liefs Ellen (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde