Doe eens iets goeds

Hallo lieve lezer,

Wat een bijzondere titel vandaag voor de blog. Zoals gewoonlijk weer duidelijke taal van mijn gids Jozef!

Iedereen is zó erg met zichzelf bezig, wat op zich begrijpelijk is. Het is zwaar om je staande te houden in deze tijd, maar niet onmogelijk! Velen leven nog in angst en volgen het negatieve nieuws op de voet. Wat als je hier eens mee stopt lief mens? Wedden dat het je veel rust, ontspanning en tijd geeft? Kijk eens om je heen. Wie heeft jou nodig en heeft het véél moeilijker dan jij? Het kan namelijk altijd nog veel slechter! Let ook goed op de mensen die nooit klagen. Zij hebben vaak de hulp het hardst nodig maar zeuren hier niet om en gaan gestaag door met wat ze te doen hebben hier op aarde. Ze kennen hun missie en gaan hier ook voor. Zij voelen zeker alle zwaarte en druk van de ander, maar weten hier mee om te gaan. Dat kan jij ook! Je moet het echter wel willen en stoppen met naar de ander te kijken. Ga je eigen leven leiden, dan heb je al genoeg te doen!

Help elkaar vooruit door positieve opmerkingen en complimenten. Als je altijd maar naar een ander wijst, mag je gaan onderzoeken waarom je dit doet. Het triggert iets in jou en daar mag je naar gaan kijken. Doorvoel dit, zie het en laat vervolgens los. Zo kun je met alles wat je raakt omgaan.

Doe iets goeds voor jezelf, beloon jezelf. Ik zie heus wel dat je je best doet. Als jij goed voor jezelf zorgt en van jezelf houdt, trek je deze energie ook aan. Dat is wat op dit moment enorm speelt op aarde. Ken uzelf, lief mens. Ga hier mee aan de slag, het is de bedoeling van deze tijd. Neem nu eens echt tijd voor jezelf om je naar binnen te keren en laat de buitenwereld voor wat hij is. Het gaat nu om jou! Wees goed voor jezelf, zodat je ook goed voor de ander kunt zijn.

Let op je woorden, die kunnen pijn doen. Voor je het weet heb je spijt van je uitspraken. Denk goed na voordat je iets zegt tegen de ander. Voel de liefde voor jezelf en wees een voorbeeld. Zeker belangrijk als je met kinderen omgaat. Zij betrekken alles op zichzelf en dat blijft erg lang hangen. Wat u niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Nog altijd een actuele uitspraak!

Wees verstandig, ga heel bewust met jezelf om en draaf niet mee met de kudde omdat iedereen dat doet. Respect voor de mens die zich van zichzelf bewust is en goed doet. Dat is voor iedereen mogelijk, mits je zelf die keuze maakt!

Ik wens je veel succes en wijsheid toe. Je kunt dit!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José

 

P.s. Heb je behoefte aan ondersteuning in deze tijd en wil je mooie inzichten ontvangen, vraag dan een persoonlijke boodschap aan van mijn gids Jozef. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven die dit goed kan gebruiken! Een bijzonder cadeau voor Sint of Kerst. Voor meer info, zie https://terugnaarhetlicht.nl/diensten/