De ziel

Hallo lieve lezer,

Heel graag deel ik namens Jozef deze pagina uit mijn tweede boek “Jozef vertelt verder”

Mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef vindt het nodig om dit te plaatsen voor de mensheid. Als troost en om je meer naar binnen te keren. Luister naar je ziel en laat je leiden!

In je ziel zit alle informatie van vorige levens en hier kun je contact mee maken via je Hogere Zelf. Het is puur licht, energie en één en al liefde.

De ziel is transparant met een gedaante erin. Door de energetische uitstraling herken je de laatste incarnatie van deze persoon. Altijd te zien in zijn beste tijd op aarde. Je herkent iemand meteen, dus maak je daar geen zorgen over.

De ziel verplaatst zich snel en gemakkelijk. Heel gewoon voor ons, maar vaak moeilijk voor te stellen op aarde. Misschien mag je het ooit meemaken op aarde en schrik dan niet. Je zult weten wie je voor je hebt!
Dit gaat steeds vaker plaatsvinden en dat maakt ons erg blij. Te veel mensen zitten in hun verdriet van dierbare overledenen en wij zoeken ze graag op om ze te ondersteunen. Dit geeft een enorme troost en zo kunnen ze weer verder met hun leven. De onzekerheid waar hun geliefde is gebleven, speelt bij veel mensen en zo kunnen wij dit tastbaar maken. Vraag gerust of je dierbare overledene zich aan jou wilt tonen en sta ervoor open.
Niet iedereen kan en mag dit zien, maar let anders goed op of je iets hoort of voelt. Je zult altijd tekens ontvangen als de overledene er klaar voor is. Raadpleeg anders een betrouwbaar medium!

Voel je hart en maak contact met je ziel. In deze tijd gaat dat heel gemakkelijk. Je ziel is jouw Hogere Zelf of intuïtie en het is heel fijn om daar contact mee te maken. Je kunt alles vragen wat je wilt en lees ook mijn boek Doodgewoon, voor meer informatie met verbinding maken met je ziel.

Meteen als je sterft, gaat je ziel naar Huis en blijft er een zielloos lichaam achter. Dit kun je zien als je goed oplet. Je weet dan dat je slechts naar een stoffelijk lichaam kijkt en de ziel eruit is.
De ziel en het lichaam zijn verbonden met een zilveren koord en als je sterft verdwijnt dit koord. De ziel gaat dan alleen verder en wordt Thuis verwelkomd door al zijn dierbaren.
Echt alleen is de ziel trouwens niet op zijn reis, want zijn engel reist met hem mee. De reis zal je bekend voorkomen en is magisch mooi.

De ziel weet wat het beste is voor jou. Ze werkt samen met je beschermengel(en) en je gidsen of begeleiders.

De ziel kan op verschillende plaatsen tegelijk zijn en dat is echt wennen als je hier bent. Heel bijzonder om te ervaren. Zo kun je meerdere mensen tegelijk bijstaan en meteen doorgaan met waar je op dat moment mee bezig was.

Er zijn hier talloze zielengroepen die al vele levens samen zijn. Er wordt telkens besproken wie er terug naar de aarde wilt.
Samen wordt dan overlegd welke les er geleerd mag worden in overleg met ieders persoonlijke engel. De taken worden verdeeld en zo ontstaat er een nieuw spel voor de ziel die gaat incarneren. De zwaarste taken worden eerst verdeeld en uit pure liefde voor jou, neemt een lieve ziel die taak op zich.
Soms zijn er vele zielen uit één groep op aarde en kom je elkaar weer tegen. Dit wordt geregisseerd en je zult het weten en voelen als er iemand uit jouw groep in je leven verschijnt. Dit kan zowel positief als negatief zijn.
Bij de positieve mensen die in je leven verschijnen, zal je hart een sprongetje maken. Krijg je gemengde of negatieve gevoelens bij iemand, dan is dat vaak een herkenning uit een vorig leven. Hier kun je dan veel van leren en dat is precies de bedoeling voor je ziel. Bedank altijd voor de lessen die je hiervan mag leren!

De ziel kan nooit vernietigd worden, hoe zwaar je er lichamelijk ook aan toe bent! Dit is een hele troost, want hier ben je Thuis en kun je de liefde vinden. Het is jouw pure Zelf! Iedereen heeft van nature een mooie ziel, maar bij velen is het door alle ervaringen van meerdere levens vertroebeld.
Hier zien wij alleen maar de goedheid en puurheid van ieders ziel. We weten dat we Thuis eenmaal ons ware Zelf zijn. Niets of niemand wordt hiervoor veroordeeld!

Leef je leven zo goed en oprecht mogelijk, want dat stemt de ziel gelukkig! Als jij contact wil maken met andere zielen die Thuis zijn, kun je je openstellen en verbinding met een andere ziel maken. Verbind je hiervoor wel eerst met het Universum, zodat je de juiste persoon aanroept.
Niet iedereen wil hier trouwens aan meewerken. Sommige zielen willen met rust gelaten worden of zijn er niet klaar voor. Je kunt altijd liefde sturen naar een andere ziel op aarde of Thuis en dit wordt altijd gevoeld. Het zal jou en de ander goed doen!

Liefs Jozef en José

Voor meer informatie over mijn tweede boek en bestelmogelijkheden zie: https://www.terugnaarhetlicht.nl/boek-jozef-vertelt-verder/

Laat mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef je duidelijk maken waar je nu staat en wat het beste is voor jou. Hij doet alles om je leven lichter te maken! Je kunt hiervoor een persoonlijke boodschap van hem aanvragen. Misschien heb je iemand in gedachten die dit ook goed kan gebruiken? Gun diegene dan een ondersteunende boodschap d.m.v. een cadeaubon! Heb je vragen aan een dierbare overledene of wil je een algemene boodschap van hem of haar? Ga dan naar deze link en ik hoor graag van je! https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/