De aarde volgens Ellen

Hallo lieve lezer,

Mijn lieve gids en overleden vriendin Ellen wil vandaag graag over de aarde vertellen.

 

 

Graag wil ik doorgeven wat ik nu zie vanaf hier. Ik zie de mensen in paniek, onderdrukking, ziekte; kortom veel ellende. Toch zie ik een steeds grotere groep bewuste mensen. Zij zien wat er speelt en ondersteunen de getroffenen. Velen kunnen de negativiteit niet meer aan en geven op. Hun afweersysteem is erg verzwakt en dat voelt heel zwaar.

De lichtwerkers hebben het ook zwaar en er gebeurt van alles in hun lichaam. Toch is er het vertrouwen dat het nodig is en alles goed is. Je lichaam past zich aan de nieuwe frequenties aan. De energie is erg hoog en dat voel je zeker. Als je dit weet en beseft dat het nodig is om verder te groeien naar een hoger bewustzijn, ben je nergens bang voor. Help elkaar om positief te blijven en open je hart naar elkaar toe. Veroordeel niemand, want ieder heeft het zwaar.

De aarde wordt geheeld en ik zie dat het steeds beter en mooier wordt. Wij zijn met velen bezig hier om jullie en de aarde te helpen. Ik weet dat jullie je soms erg eenzaam voelen, maar dat ben je echt nooit. Je beschermengel en gidsen zijn er altijd voor je. Roep ze zeker in deze tijden vaak aan! Ze helpen maar al te graag!

Het licht op aarde wordt steeds feller. Ook al is jullie geduld ver op, geloof maar dat het zo is. De machthebbers voelen dit zeker en halen alles uit de kast om te overwinnen en de mensen nòg meer te onderdrukken. Het is één groot spel wat er gespeeld wordt en dat doen ze verbazingwekkend goed. Het is geen toeval dat dit overal op aarde speelt; dit is al lang van tevoren zo afgesproken. Niets gebeurt zomaar.

Verenig jullie lieve mensen en kom op voor je vrijheid. Dat is jullie grootste goed. Afwachten en hopen dat het wel mee zal vallen, brengt jullie nog verder van de vrijheid af. Weet dat alle steun hierboven aanwezig is en wees sterk. Vraag ons om je kracht te herinneren, want jullie zijn enorm krachtig. Let goed op je gedachten en houd ze koste wat kost positief. Zo ben je niet vatbaar voor de negativiteit.

Moeder aarde laat jullie echt niet vallen en doet er alles aan om weer de prachtige, liefdevolle planeet te worden die ze altijd al was. Zij houdt van al haar bewoners, dus wees respectvol naar haar en zorg goed voor moeder aarde. We kunnen niet zonder haar! Wees lief voor elkaar en zeker nu! De negativiteit gáát verdwijnen, dat is zo gepland. Dank je wel voor nu en zet door lieve mensen!

Alle liefs van Ellen (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. Wil je ook graag ondersteuning in deze roerige tijden? Vraag dan een persoonlijke boodschap van Jozef aan. Op onderstaande link vind je meer informatie en tevens over mijn andere diensten. Ik geef deze boodschappen graag aan je door!   ‎https://terugnaarhetlicht.nl/diensten/

In mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” wil Jozef de mensen in deze tijd ondersteunen en het leven lichter maken. Hij vertelt ook over Thuis en kaart vele belangrijke thema’s aan. Dit boek heeft hij samen met zijn leermeester Jezus geschreven.  https://terugnaarhetlicht.nl/boek-jozef-vertelt-verder/