contact maken

Hoe maak je contact met je dierbare overledene?

In deze tijd is het steeds gemakkelijker om contact met de overledenen te maken. De sluiers tussen hemel en aarde worden steeds lichter en ze zoeken steeds meer contact. De mensen staan er nu ook veel meer voor open.

Hier vertel ik hoe ik contact maak met overledenen.

Ga rustig zitten en zorg dat je niet wordt gestoord. Concentreer je op je buikademhaling en wacht tot je helemaal rustig en gecentreerd bent. Dan denk je sterk aan een fijne herinnering met je geliefde overledene en misschien kun je het vóór je zien. Neem pen en papier om je eerste gesprek met hem te hebben. Daarna roep je Aartsengel Michaël aan en vraag je om een zuivere samenwerking met de persoon die je aan wilt roepen. Hij is de Aartsengel die zorgt dat je met de juiste persoon gaat praten. Je kunt het contact voelen door bijvoorbeeld kippenvel of je ziet beweging bij je derde oog. Ook kun je een soort vibratie bij je hart voelen. Iedereen heeft weer verschillende manieren van zien of voelen. Vervolgens ga je vragen stellen op papier alsof je gewoon met je dierbare praat. Schrijf op wat je hoort of voelt en eventueel ziet. Je kunt nogmaals hulp vragen aan Aartsengel Michaël voor een goede communicatie. Ten slotte bedank je de overledene en Aartsengel Michaël voor deze mooie ervaring.

Zo is het bij mij 3 maanden geleden begonnen en ik vind het geweldig! Als je dit echt wilt en erop vertrouwt weet ik zeker dat het lukt!

José den Ronde