Contact maken (deel 2)

In mijn blog van 21 december jl. vertelde ik hoe het contact maken met overledenen bij mij begon en gaf ik tips hierover.  Naar aanleiding van deze blog kreeg ik wat vragen van jullie en daar wil ik graag op in gaan want dit is heel belangrijk om te weten. Er werd gevraagd hoe je kunt weten of een overledene in het licht is. Deze vraag heb ik voorgelegd aan een bevriend medium en deze informatie mag ik doorgeven op mijn blog.

Sommige overledenen willen graag contact maken maar zijn er nog niet klaar voor en anderen weigeren naar het licht te gaan en klampen zich stevig vast in het energieveld van vaak een geliefde naaste. Dus als iemand nog niet in het licht is kun je er ook geen contact mee maken. Als je merkt dat een dierbare in jouw energieveld zit kun je liefdevol vragen of hij jouw energieveld wilt verlaten en dat het tijd is om zelf de grote stap naar het licht te zetten en dat dit alles uit liefde gebeurt. Als dit uiteindelijk lukt wordt je leven een stuk lichter. Als je hierover twijfelt kun je altijd een betrouwbaar medium raadplegen want die voelt wie er bij jou is en helpt om iemand naar het licht te sturen.

Als je nu al tekens krijgt van een geliefde overledene (zie blog van 14 december) dan hoef je niet te twijfelen of hij in het licht is!

De meesten die aankomen in het hiernamaals blijven een hele tijd daar tot hun dierbaren er weer zijn. Zo kunnen ze goed voor ze zorgen in het hiernamaals. Ze hebben tijd nodig om zich aan hun taak daar te wijten en er gaat een lange tijd overheen; alhoewel tijd daar niet bestaat….  (laatste alinea door mij gechanneld)

José den Ronde