Chaos

Hallo lieve lezer,

Wijze lessen voor deze tijd van Jozef en zijn leermeester. Altijd fijn om te lezen!

 

 

Wat gebeurt er momenteel veel op aarde! Ongelofelijk wat er allemaal aan het licht gaat komen en dat is hard nodig. De mensen worden nog steeds onderdrukt en raken zichzelf helemaal kwijt. Toch zien wij dat velen uit een diepe slaap komen en zich afvragen waarom ze dit alles hebben toegelaten. Ze voelen zich bedonderd door de machthebbers en wij juichen dit enorm toe. Kom in opstand en ga je eigen gang. Genoeg is genoeg en dat voelen de machthebbers zeker! Stop alsjeblieft met de massa te volgen en denk eindelijk eens zelf na of alles goed is wat er gebeurt. Wees niet volgzaam, liever helemaal niet. Jullie kijken te vaak naar anderen op en die weten het ook allemaal niet meer. Daarom mag je heel diep in jezelf gaan voelen wat jouw waarheid is. Ontdek wie jij bent en wat jouw doelen en wensen zijn. Er is tijd genoeg om dat te ontdekken. Mocht het in dit leven niet lukken, dan zijn er nog talloze volgende levens. Wel is het zo, dat je veel gelukkiger wordt als je voor jezelf gaat en je niet laat leven!

Hoe kunnen we het beste met de chaos omgaan?

Volg op geen enkele manier de media als dit je onderuit haalt. Je merkt vanzelf wat deze negativiteit met je doet. Wees lief voor elkaar want velen raken volledig de weg kwijt. Je wordt gedwongen om naar jezelf te kijken en daar hebben de meesten het erg moeilijk mee. De lichtwerkers hebben nu een belangrijke taak om de mensheid te ondersteunen. Zij ontvangen alle hulp om dit te doen. Magisch gaat het worden. Kijk ernaar uit lieve mensen! Dit is nodig om alles weer naar een nieuw en liefdevol tijdperk te brengen. Wees niet bang en vraag je beschermengelen om hulp. Iedereen kan dit aan, vertrouw erop. Ja, je zult je behoorlijk onrustig voelen en dat geldt vooral voor de gevoeligen. Kijk hoe jij dit gemakkelijker kunt dragen door bijvoorbeeld meditatie of healingen. Zoek wat jou energie geeft. Zó fijn om jezelf beter te leren kennen. Dat geeft je veel energie en alles wordt veel gemakkelijker. Als jij het maar wilt! Dat is een punt waar velen tegenaan lopen. De meesten vinden het wel prima zo en weigeren te groeien. Je krijgt het dan niet gemakkelijk, dat kan ik wel vertellen. Aan jou de keus! Maar dan ook geen geklaag en gezeur. Je moet het willen en zelf doen. Dat kun jij!

Weet dat wij iedereen ondersteunen in deze chaotische tijd. De meesten vinden het wel prima dat er weer veel “mag”, maar vergis je niet, het is zó weer anders. Wees niet onverschillig en probeer een nieuw leven op te bouwen. Val niet terug in je oude, gemakkelijke wereldje. Vakantie is leuk, maar de vrijheid zit in jezelf en zou je overal moeten voelen. Zover is het nog niet, dus er mag nog veel gebeuren.

Wordt vervolgd lieve mensen! Tot de volgende keer en pas goed op jezelf en anderen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun