Boosheid

Hallo lieve lezer,

Boosheid is echt een thema wat nu erg speelt, ook bij mij! Jozef wil hier vandaag graag meer over vertellen.

 

 

Er is op dit moment ontzettend veel boosheid onder de mensen. Velen voelen zich onderdrukt en beperkt in hun vrijheid. Dit is logisch want niemand wil zich de les laten lezen. Toch is het niet de bedoeling dat je hier anderen kwaad mee doet. Keer jezelf eens naar binnen en daar is nog een hoop frustratie te ontdekken als je eerlijk naar jezelf kijkt. Niet alles is de schuld van een ander! Werk daaraan zodat je voor jezelf en anderen een prettiger persoon bent. Zo kunnen de mensen om je heen ook weer gemakkelijker verder komen. Het brengt sowieso meer rust om je heen en daar zullen velen je dankbaar voor zijn!

Wat te doen met de boosheid tegen de gevestigde orde?

Wij zijn bezig om een heleboel te ontmaskeren en leugens aan het licht te brengen. Onderdrukking, leed en andere machtsspelletjes worden zeker aangepakt en de verantwoordelijken krijgen deze les te leren. Vertrouw hierop lieve mensen, ook al duurt het naar jullie zin allemaal te lang. Dit is niet meteen opgelost natuurlijk en daar gaat wel een tijd overheen. Onderzoek gerust alles wat er gaande is maar vertrouw erop dat wij hiermee bezig zijn. Richt je vooral op de liefde en verspreid dit zoveel mogelijk, zodat anderen ook liefdevoller en wakker worden. Denk zoveel mogelijk zelf na over alle regels en volg niet alleen maar de kudde omdat het zo hoort. Dat is te gemakkelijk voor de machthebbers en precies wat ze willen. Er zijn altijd nog mogelijkheden om je eigen leven te leiden ondanks alle “verplichte” beperkingen.

Wat kunnen wij nog meer doen?

Blijf rustig en kalm en wees aardig voor elkaar. De ene mens is nu eenmaal angstiger dan de ander, dat is ook weer een les voor deze mensen. Eet en leef gezond en zoek de buitenlucht op. Hier win je al heel veel mee. Je hebt je eigen gezondheid in handen! Kies hiervoor en zet elke dag de intentie op een prachtige dag met een gezond en fit lichaam. Blijf ook weg van negativiteit of draai het snel op een ander onderwerp. Ik heb al vaker gezegd dat positieve gedachten heel veel met de mens doen. Wat jij denkt wordt razendsnel gemanifesteerd, dus hou je gedachten positief. Een hele uitdaging in deze tijd maar heel belangrijk!

Als je trouwens boze mensen ontmoet mag je gewoon weglopen. Dit moeten ze zelf oplossen en jij bent niet verantwoordelijk voor hun gemoedstoestand. Trek je eigen plan en vertrouw op het goede. Uiteindelijk komt iedereen beter uit deze periode. Ik ga geen tijd noemen want dat is van vele factoren afhankelijk, maar uiteindelijk is de wereld beter af dan nu! Echt waar lieve mensen, vertrouw hierop! Het ga jullie goed en zet door!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun