Boodschapper

Over boodschappen ontvangen, vragen stellen en hoe je zelf je antwoorden kunt krijgen.

Jij (José) bent onze boodschapper en mag berichten doorgeven van je gidsen. Ook al voelt het soms alsof dit niet nodig is, reken maar dat velen hier steun uit halen. Net als jij zijn er velen die boodschappen doorkrijgen en delen met de mensen. Het is kennis die wij willen delen en in jouw geval over leven en dood. Alles om de mensen weer in hun kracht te zetten. Angst voor de dood wegnemen. Heel belangrijk in deze tijden!

Ik vertel graag over Thuis en mensen mogen mij vragen stellen als ze willen.  Veel heb ik al beantwoord en vertelt in mijn boeken en toch zijn er nog zóveel meer vragen. Ik help met alle liefde om de mensen gerust te stellen. Deel deze antwoorden ook met anderen. Laat de ander niet struggelen met hun angsten, maar deel  lieve mensen. Kennis is bedoeld om elkaar vooruit te helpen. Niet enkel voor jezelf houden alsjeblieft.

Ik en vele andere gidsen, Meesters en Engelen zien wat er speelt op aarde en wat de mensheid nodig heeft. Ga schrijven of praten met ons. Zo moeilijk is dat niet en het gaat juist steeds gemakkelijker. Zet jezelf in het Licht, verbind je met de Bron en Moeder Aarde. Vraag aan je beschermengelen of je met je gidsen mag praten of schrijven. Zo kun je zelf je antwoorden ontvangen. Wel altijd eerst met je hart verbinden! Dáár zitten de antwoorden en zijn wij te vinden. Vraag dit desnoods voor je gaat slapen en vraag of je in de ochtend de antwoorden mag herinneren. Wees niet afhankelijk van anderen. Het is beslist niet nodig om naar anderen op te kijken. Je kunt dit heel goed zelf. Vertrouw en vraag maar!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

De Engelse vertaling van mijn boek Doodgewoon komt eraan! De titel is “Joseph tells”. Binnenkort meer info!

Heb je op dit moment vragen aan mijn gids Jozef? Zowel levensvragen als vragen over het hiernamaals zijn welkom (geen gezondheidsvragen en vragen aan overledenen). Je kunt ook een persoonlijke boodschap van hem ontvangen. Altijd oprecht, liefdevol en zeer duidelijk. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven!  Op deze pagina vind je alle info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn boeken vind je hier: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/