Boodschap van Jezus

Hallo lieve lezer,

Sinds afgelopen vrijdag weet ik dat Jezus de leermeester van Jozef is. Zojuist kreeg ik met spoed dit bericht door. Dit wil ik uiteraard graag delen met jullie. Ik vind het allemaal heel bijzonder en ben hier erg dankbaar voor!

 

 

Lieve mensen, hier spreekt Jezus tot jullie. Verwacht wonderen en ga door met leven. Het leven verandert heel snel en wees hier klaar voor. Trek je terug en neem je rust. Dit is nodig om alles aan te kunnen. Het wordt mooi lieve mensen en verwacht dit ook. Alles gaat veranderen ten goede en geloof dit. Het is zoals ik het zeg.

Ik ben Jozefs leermeester en spreek al langer via hem en José. Dit mag gedeeld worden en steeds meer verspreid worden. Het is nu de tijd om op te staan. Laat jezelf zien. Verberg je niet meer. Wees moedig en luister naar je hart. Verschuilen heeft geen zin meer en dat weet je. Hoe fijn  is het om eindelijk je ware ik te mogen zijn. Gedaan met alle maskers. Laat vallen en wees enkel je echte zelf. Dat leeft veel fijner en gemakkelijker. Als jij dat doet gaan anderen mee, want zo werkt dat nu eenmaal. Wees sterk en krachtig. Dat is je ware aard en wie je bent!

Ik heb het allerbeste met jullie voor en het is genoeg geweest. De machtsspelletjes komen ten einde. Heel fijn voor jullie. Strubbelingen zijn hier wel het gevolg van en mensen begrijpen elkaar niet meer. Puur omdat iedereen zichzelf ontdekt. Dat is de enige oorzaak. Laat je door niets of niemand van je ware zelf verwijderen. Laat dit niet toe!

Het wordt spannend en krachtig op aarde. Weet dat jullie goed beschermd zijn en er over jullie gewaakt wordt. Vertrouw hier op en ben rustig. Heeft geen nut om jezelf nu druk te maken. Wacht af en bewaar de rust in jezelf en om je heen. Dat gaat automatisch. Dit moet verteld worden en daarom geef ik dit nu door. Het mag bekend worden en ik ga nog meer doorgeven aan jullie. Wees voorbereid en blijf kalm. De onrust is een voorbode voor grote zaken. Neem afstand hiervan en adem rustig door. Volg je hart in alles wat je doet en denkt. Dat is de enige weg voor de mensheid. Jullie kunnen dit aan. Vertrouw hier op! Dit is het voor vandaag. Binnenkort meer.

Jezus

Gechanneld door José