Boekrecensies Jozef vertelt verder

Hallo lieve lezer,

Vandaag is het alweer een maand geleden dat mijn tweede boek uitkwam! Erg leuk om deze foto weer te zien waar ik aan het signeren ben bij mijn uitgeefster Marleen. Wat een fantastische dag was dat. Ik heb er nog lang van nagenoten!

Het tweede boek “Jozef vertelt verder” gaat nóg dieper in op de verschillende onderwerpen. Dit komt doordat Jozef nu met een leermeester samenwerkt die zelf op aarde geleefd heeft. Samen willen ze de mensheid zoveel mogelijk ondersteunen en het leven lichter maken.

Met liefde heb ik alles weer opgeschreven en ik hoop van harte dat het jullie veel mag brengen! Dank je wel voor de lieve reacties die ik mocht ontvangen. Dat doet me goed!

Zoals ik al in mijn boeken vermeld heb, is Jozef niet alleen mijn overleden jeugdvriend, maar ook mijn gids. Daar ben ik heel dankbaar voor en dit wil ik toch nog even vermelden. Misschien is dit nog niet voor iedereen duidelijk….

 

Graag wil ik hieronder een aantal mooie recensies met jullie delen:

Joke  Lieve José, mag ik jou en Jozef bedanken voor de wijze inzichten en adviezen? Het heeft mij veel inspiratie en herkenning gebracht. Nu gaat het boek op mijn leestafel, net als de vorige die ik dagelijks pak en een verhaal lees. Nogmaals dank je wel, het verrijkt mijn leven.

Marieke  En… uit. Wat een prachtige boodschappen van Jozef. En jeetje het leek haast wel persoonlijk voor mij geschreven! Zo veel dingen waar ik mee zit of mee te maken heb, werden hier in besproken en uitgelegd. Over loslaten, creativiteit, familie, zorgen maken enz. Het was allemaal zo raak, het resoneerde enorm met mij. Ik haal er echt veel kracht en wijsheid uit. Ik ga het binnenkort nog een keer opnieuw lezen.

Ilse  Lieve José, wederom een prachtig mooi verwoord boek, over alles wat er speelt momenteel, en waar vele zoveel baat bij hebben om dit te lezen. Ik heb werkelijk waar weer enorm genoten van deze interessante onderwerpen wat mij ook weer een fijn gevoel geeft.

Veronica  Het is ook weer een heel mooi boek, waar we allemaal wat aan hebben. Zoveel mooie boodschappen met inhoud en waar we weer van leren. Wij zijn er blij mee, mijn zus en ik en dan nog de mooie boodschappen extra van Jozef via je website. Je bent een Engel voor iedereen.

Christiane  Heb ook je 2de boek gelezen van je jeugdvriend Jozef. Het boek rustig doorgelezen, niet op één dag maar gespreid om elk verhaal goed te laten doordringen. Ben dankkaar voor de vele tips die we krijgen en de inzichten . Het zet ons ook aan om anders te leren denken en om te gaan met elkaar. Zal hoofdstukken in het boek nog regelmatig terug lezen als ik het nodig heb in mijn dagelijks leven.

Liefs José den Ronde-van Dun

Mijn tweede boek is verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.

Via onderstaande link is “Jozef vertelt verder” te bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/