Boekrecensies Doodgewoon

Lieve mensen,

Wat een bijzondere week was het! Ik ben overweldigd door alle lieve reacties en ben erg dankbaar voor de steun die velen door het boek ervaren. Dit had ik niet durven dromen, maar dit was dus zeker de bedoeling van Jozef!

Zeker ook genieten van het prachtige boeket wat ik zondag van Marleen te Vaanholt mocht ontvangen! En vandaag alweer een mooi boeket erbij gekregen van de lieve vriendinnen van Ellen. Sinds haar dood zien wij elkaar een aantal keren per jaar en natuurlijk komt Ellen altijd ter sprake! Haar naam kennen jullie vast van mijn blogs!

 

Hieronder wil ik graag een aantal mooie recensies plaatsen die ik mocht ontvangen:

Jolinde

Lieve José! Vandaag kreeg ik jouw boek! Het ziet er mooi en professioneel uit. Maar het mooiste vind ik dat ik voel en weet hoe zuiver en oprecht alles doorgegeven werd en vervolgens door jou op papier werd gezet. Je mag super super trots zijn op dit zeer waardevolle boek. Ik vind jouw privé berichtje voorin heel lief. Ik denk ook zeker dat dit boek velen gaat helpen bij praten over de dood. Dank voor dit mooie geschenk!!!!

Geert

Prachtig boek…het zou wat mij betreft behandeld/besproken moeten worden op middelbare scholen/instellingen/opvoedcentra/jeugdgevangenissen…etc…een bundeling van wijsheden-waarheden en levenslessen…Het Nationale Opvoedboek wat mij betreft.

Ilse

Lieve José, wat een prachtig boek heb jij mogen schrijven, v.a. het eerste moment dat ik begon te lezen allemaal tintelingen door mijn hele lichaam, zo fijn…zeer duidelijk en fijn om te weten hoe liefdevol we worden opgewacht….dankjewel voor het delen, je kunt super trots zijn op jezelf!

 

Graag plaats ik hierbij de bestellink van mijn boek Doodgewoon:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

 

Fijne dag allemaal!

Liefs José den Ronde