Boek “Jozef vertelt verder” 1 jaar + actie!

Hallo lieve lezer,

Vandaag is mijn tweede boek alweer één jaar oud! Even een korte terugblik….

Op dit moment ben ik mijn tweede boek zelf nog eens aan het lezen en krijg er weer nieuwe inzichten door. Zoals je wellicht weet is ook dit boek via automatisch schrift geschreven. Ook al ben ik me bewust van wat ik doorkrijg, het gaat vaak zó snel dat de tekst op dat moment niet meteen doordringt.

De titel van dit boek kreeg ik door op de dag dat mijn website één jaar bestond. Ik heb het in zes weken tijd geschreven en ben erg blij dat het op Jozefs geboortedag is uitgebracht. Dit was ook de bedoeling met mijn boek Doodgewoon maar dat was helaas niet haalbaar. Zo’n eerste boek is toch een heel proces en alles is nieuw. Bij een tweede boek gaat alles zóveel gemakkelijker. Maar dat is natuurlijk met alles zo. Ik keek zelf altijd op naar mensen die een boek hadden geschreven. Nu ik er zelf twee heb geschreven, besef ik het soms amper en voelt het zo vanzelfsprekend.

Het doel van “Jozef vertelt verder” is de angst voor de dood èn het leven weg te nemen bij de mensen. Mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef gaat dieper in op onderwerpen zoals het hiernamaals en de manier van leven op aarde. Hij wil zoveel mogelijk mensen bereiken en hun leven verlichten. Het boek bevat vier delen:  vragen over Thuis – Jozefs visie op de aarde – de mensheid en diverse thema’s.

Tijdens het schrijven aan dit boek vertelde Jozef dat hij samenwerkt met een leermeester die zelf op aarde heeft geleefd. Pas maanden later kreeg ik door dat dit Jezus is en inmiddels heb ik al mooie teksten voor mijn blogs van Hem ontvangen. Ik deel hieronder graag een stukje tekst uit mijn boek waarin Jozef vertelt over zijn leermeester:

Net als mijn leermeester leren wij beiden over nieuwe zaken. Ik hoef hem maar aan te kijken en de kennis die ik wil weten, komt bij me binnen. Echt zo fijn, het is net een soort downloaden om het gemakkelijker uit te leggen voor jullie. Ik sprak zelf uit naar mijn engel, dat ik een leermeester nodig had om meer kennis op te doen.
Graag wil ik jullie bijstaan in alles wat er op aarde gebeurt en daar heb ik nóg meer kennis voor nodig. Zó fijn dat het meteen geregeld wordt en ik veel mag leren van mijn leermeester. Hij is echt zo’n wijze man en heeft zelf op aarde geleefd. Hij weet dus hoe het bij jullie werkt en waar behoefte aan is. Duidelijke taal van een hele lieve man die het allerbeste met jullie voor heeft. Daar ben ik erg dankbaar voor. Doe er iets mee op aarde. Daar doe ik het voor!

Om deze speciale dag te vieren mag ik van mijn uitgeefster Marleen van Walking my Revolution publishers een actie houden. Op 19 en 20 maart 2022 zijn mijn boeken voor Nederland en België te bestellen zonder verzendkosten!

Ga hiervoor naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/  https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/       https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/

 

Graag deel ik nog een paar links m.b.t. mijn tweede boek:

 

Het is nog een heel verhaal geworden. Ik blijf het belangrijk vinden om zoveel mogelijk mensen te bereiken met Jozefs blogs en boeken. Hij helpt hier duidelijk aan mee want de boeken blijven goed verkopen. Net zoals het aantal volgers op mijn Facebookpagina en de website blijft toenemen. Dank je wel hiervoor lieve mensen!

Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijke boodschap van Jozef of van een overleden dierbare? Ik channel dit met alle liefde voor je! Meer info via deze link: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

 

Lieve groet en een heel fijn weekend!

José den Ronde-van Dun