Boek Doodgewoon 1 jaar + cadeau van Jozef

Hallo lieve lezer,

Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat mijn boek Doodgewoon verscheen!

Wat was dat spannend zeg, als ik daar nu op terugkijk. Het was een heel proces om het boek te schrijven. Jozef en ik zijn er nog steeds heel trots op! Hij zorgt er voor dat het boek nog altijd graag gekocht en verspreid wordt. Heel fijn dat het zoveel mensen steun en inzichten geeft.

 

 

Op deze feestelijke dag wil Jozef 10 mensen blij maken met een persoonlijke boodschap van hem!

Stuur vandaag een berichtje naar info@terugnaarhetlicht.nl of reageer met “ja” op mijn Facebookpagina Terug naar het Licht. Jozef kiest zelf de mensen uit die dit van hem mogen ontvangen. Vrijdag 2 juli laat ik weten wie de gelukkigen zijn. Ik vind het een heel mooi gebaar van hem!

Graag wil ik iedereen bedanken die mijn boek Doodgewoon heeft gekocht en natuurlijk ook Jozef vertelt verder! Ik ben erg blij met alle trouwe volgers en de lieve berichtjes die ik van jullie mag ontvangen. Doet me goed!

 

Nóg een mooie actie! Van 1 t/m 4 juli kun je mijn beide boeken en Jozefs combipakket zonder verzendkosten bestellen!  De boeken worden op 5 juli verstuurd door mijn uitgeefster Walking my Revolution Publishers. Jozefs combipakket krijgt tijdelijk de actieprijs van € 30,- i.p.v. € 33,-

Met onderstaande links zijn deze te bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/

 

Heel veel liefs José den Ronde-van Dun