Beweging

Hallo lieve lezer,

Zoals elke week, wijze woorden van mijn overleden jeugdvriend en gids Jozef.  Samen met zijn leermeester willen ze ons leven ondersteunen en lichter maken.

 

 

Ja het is zover! Alles en iedereen is in beweging en dat is te merken! Voel je ook van alles wat je niet thuis kunt brengen? Wat dacht je van de volle maan deze week en de enorme lichtfrequenties die neerdalen op de aarde? Leugens en bedrog worden massaal aan het licht gebracht en dat is hoog tijd! Ook al zie je dit nog niet, geloof maar dat het waar is hoor. Dat lees je natuurlijk niet in de media. Die geeft alleen maar eenzijdig nieuws en is gericht op angst aanjagen. Toch gaan ook deze mensen zien wat ze verspreiden en als dat eenmaal begint, hou je hart dan maar vast. Velen vallen van hun voetstuk en dat is voorbestemd. Deze lessen wilden ze zelf ervaren en dat wordt nu afgesloten.

Toch mag er meer opstand komen onder de mensen. Iedereen is een beetje murw geslagen door de hele pandemie en de angst die verspreid is. Laat het los en leef je leven in vrolijkheid. Volg je passie en luister eindelijk eens naar je hart. Je voelt dat je steeds onrustiger wordt en dat komt puur omdat jij niet naar je diepste Zelf luistert. Het wil gehoord worden. Je ziel weet wat het beste voor je is en neem er de tijd voor.

Nu er weer veel mogelijk is, gaan velen alles weer buiten zichzelf zoeken. Daar zit je geluk niet! Je mag en moet leren om het geluk in jezelf te vinden. Daar kom je telkens weer naar terug en je neemt jezelf overal mee naar toe. Je kunt dan maar beter dikke vriendjes met jezelf worden toch? Je hoeft niet continue vermaakt te worden. Vermaak jezelf! Dáár zit je geluk en tevredenheid. Probeer het en neem elke dag ruim de tijd om je terug te trekken in jezelf. Stel vragen aan jezelf wat de bedoeling is. Ook jij kunt de antwoorden voelen en horen. Wees niet afhankelijk van anderen! Jij bent meer dan de moeite waard en laat je niet meer leven! Geef je grenzen aan!

Velen zijn veranderd door de pandemie en bedenk waar je in deze tijd blij van werd. Ga hiernaar leven! Ik hamer er echt op en dat is nodig. Blijf en word wakker mensen. Stap niet weer in die ratrace. Wij hebben het allerbeste met jullie voor en dit is even nodig om jullie bij de les te houden. Weet dat er veel van jullie gehouden wordt. Altijd!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

 

P.s. In mijn tweede boek “Jozef vertelt verder” geeft Jozef zijn visie op het wereldbeeld en kaart hij vele belangrijke thema’s aan. Tevens zijn er hoofdstukken gewijd aan “”de mensheid” en heb ik weer veel vragen over Thuis aan hem gesteld. Met onderstaande link is dit boek te bestellen:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/