Bevrijding

Hallo lieve lezer,

Spannende, heftige tijden maar er gebeuren mooie dingen! Jozef vertelt hier graag over.

 

Lief mens, ik zie dat de uitputting toeslaat. Wat als ik je vertel dat er gigantisch veel gebeurt momenteel? Allemaal ten goede voor de mensheid. Het is volop aan de gang. Verantwoordelijken voor deze onderdrukkingen komen zichzelf tegen en worden aangepakt. Al eeuwenlang wordt de mensheid onderdrukt door het kwaad. Dat loopt nu op z’n einde en daarom is de hectiek zo voelbaar. Vertrouw en kijk eens rond. Dan bedoel ik niet de leugenachtige media. Zie en voel zelf wat er echt gebeurt.

De leugenaars houden het niet meer vol en de mensheid staat massaal op tegen het onrecht. Volop ondersteund door talloze helpers uit de bovenwereld. Geweldig om te zien en mee te mogen maken. Laat je zien en spreek je uit! Je hebt nu genoeg tijd gehad om jezelf te mogen leren kennen. Anders mag je daar nu echt mee beginnen. Je voelt dat het anders moet. Alles staat op losse schroeven.

Spoedig zal de waarheid vertelt worden in de media en voor degenen die niet op de hoogte waren van al het bedrog zal het schokkend zijn. Dit moet gebeuren om de mensheid te bevrijden en op te tillen naar een hoger niveau. Laat het gewoon gebeuren, ontspan en het ontvouwt zich voor je. Nogmaals geen angst. Die is je genoeg aangepraat door alle leugenaars.

Voel je de energie al veranderen naar blijheid, euforie en bevrijding? Het gaat fantastisch worden lieve mensen. Er valt nog behoorlijk wat puin te ruimen en daar mag jij aan meewerken. Kijk en voel wat je met je leven wilt. Het is nu de kans hiervoor. Laat je niet meer leven, maar sta op! Jij bent krachtig en geliefd. Vanzelfsprekend is dit voor ons. Nu jij nog! Voel de vrijheid in jezelf en werp je ketens af die anderen je oplegden. Jij bent vrij! Heerlijk gevoel toch?

Steun alle mensen die opkomen voor de vrijheid. Alle truckers wereldwijd die voor ons opkomen. Steun ze en zoek informatie hierover. Dit wordt verzwegen, want dat is een bedreiging voor de machthebbers. Stuur de moedige strijders je liefde. Dat wordt gevoeld en zo krijgen we een nóg groter liefdesveld! Verspreid dit zoveel mogelijk en laat nu al je beperkingen los. Het is mooi geweest! Op naar een fantastische nieuwe tijd. Ga je mee? Je bent meer dan welkom!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. In “Jozef vertelt verder” vertelt mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef meer over het wereldbeeld en wordt nóg dieper ingegaan op onderwerpen zoals Thuis en de manier van leven op aarde.  De volgende onderwerpen komen zoal aan bod: rouw, de ziel, levensdoel en relaties. Via deze link te bestellen: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.