Allerzielen

Hallo lieve lezer,

Op deze Allerzielen een bericht uit het hiernamaals door mijn gids/overleden jeugdvriend Jozef.

Lieve mensen, vandaag eren jullie weer massaal jullie dierbare overledenen. Een mooi gebaar en dat wordt zeer gewaardeerd. Vergeet echter niet om ook op andere dagen aan je overledenen te denken. Stuur ze liefde, dat wordt zeer gevoeld! Een lieve groet uit de hemel mag je ontvangen.

Dappere mensen zijn jullie om je staande te houden in deze tijd! Vol bewondering worden jullie bekeken en hulp is er altijd voor je. Het gaat goed met je dierbaren in het hiernamaals. Vertrouw hier op want het is echt zo. Ook al heb je zelf voor dit leven hier en nu gekozen, er wordt zeker begrepen dat het pittig voor je is. Wat een ervaringen doen jullie nu op! Dat kan alleen op aarde lieve mensen, vergeet dat niet. Dit is de reden waarom zoveel mensen toch weer willen incarneren op aarde. In het hiernamaals zijn taken die je mag doen en alles gaat met zóveel liefde voor elkaar. Heel anders dan op aarde. Het is zeer bewonderenswaardig wat jullie doen en meemaken op aarde. Diep respect voor jullie vanaf hier.

Houd vol want het wordt uiteindelijk de hemel op aarde voor jullie. Voel ons nabij want dat zijn we ook! Praat met ons zoals je altijd al deed toen we nog samen waren. Laat ons je helpen! Vraag het gewoon en we doen ons best voor je. Wees niet verdrietig maar blij voor ons. We hebben het zó goed hier en zijn erg gelukkig. Helemaal gezond en wel! Gun dit ons en wees blij. Dat verlicht zéker je verdriet.

Wees een lichtje voor de ander in deze tijd. Het prachtige Licht wat bij jullie ook steeds feller schijnt. Wij houden onvoorwaardelijk van je. Geen schuldgevoelens alsjeblieft. Alles is hier al lang vergeten en vergeven. Ga door met je leven en geniet waar mogelijk! Ga door lief mens, je bent zó sterk! Dat zien wij echt wel hoor. Twijfel niet aan jezelf en leef! Geniet van al het moois dat er zeker is op aarde. Voel de liefde in je hart. Onze liefde voor jou is daar te voelen. Dank je wel en veel respect voor jou!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Heb je in deze tijden behoeft aan een boodschap van een dierbare overledene of wil je antwoord op je vragen? Ik leg graag contact voor je. Meer info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Ook mijn beide boeken zijn bedoeld om de angst voor de dood èn het leven weg te nemen. Voor info en bestellen zie: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/  Als combibundel: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozefs-combipakket-1/ Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.