Alleen zijn

Hallo lieve lezer,

Alleen zijn is zeker nu erg belangrijk. Jozef komt hier vaker op terug, maar het blijft belangrijk om dit te herhalen.

 

 

Nu iedereen al een tijd op zichzelf is teruggeworpen, mag het duidelijk zijn dat je veranderd bent. Je mag het echt als een zegen zien dat je jezelf beter hebt leren kennen. Niets zal meer hetzelfde zijn en er komt meer compassie voor elkaar. Meer liefde voor jezelf. Dat is een groot goed en wees daar dankbaar voor. Het brengt je veel, nu je weet wat je niet meer wilt en wie je echt bent. Erg confronterend voor velen, maar nodig in deze tijd. Velen zullen erachter gekomen zijn of komen daar nog achter, dat ze het leven van een ander hebben geleefd. Aanpassen en nog eens aanpassen, aan de wensen van een ander. En jijzelf dan?

Het is nu de tijd dat jij je eigen ding mag gaan doen en niet altijd voor de ander klaar hoeft te staan. Elkaar bijstaan wel natuurlijk, maar niet ten koste van jou. Dat is niet de bedoeling van het leven. Wij zien nu al dat er meer liefde op aarde is en dat de meesten niet meer op de automatische piloot leven. Neem je leven eens goed onder de loep en ga doen wat je echt wilt. Daar word je veel gelukkiger van en je gezondheid wordt zienderogen beter.

Stop er nu mee om continue met en voor anderen bezig te zijn. Ga eens lekker alleen op pad en zie het voordeel hier van. Je kunt je eigen gang gaan en blij zijn met jezelf. Als je altijd anderen om je heen hebt, leer je jezelf nooit echt kennen. Probeer het eens als je dit niet gewend bent. Wij kunnen je dan ook beter bereiken. Iederéén kan jou dan beter bereiken. Je engelen, dierbare overledenen. Het zal je veel brengen. Ze kunnen je niet bereiken als je altijd druk bent en nooit alleen. Enkel ‘s nachts is dat dan mogelijk. Overdag is het ook fijn en nodig om je even af te zonderen. Vraag gewoon om hulp en probeer het te voelen als je alleen bent. Het is nu zo voelbaar!

Geen smoesjes meer dat je geen tijd hebt om alleen te zijn. Iedereen kan dat en kom voor jezelf op! Er wacht je nog zoveel moois als je ervoor openstaat. Stop met kletsen over anderen en laat iedereen in zijn waarde. Mensen letten in deze tijd  te veel op elkaar. Ieder zijn ding en eigen mening. Ga zoeken in jezelf wat echt belangrijk is en spendeer je tijd niet aan onbelangrijke zaken. Veel succes hierbij lieve mensen en jullie hoeven het nooit alleen te doen. Onthoud dat goed!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s. In mijn beide boeken staan vele belangrijke onderwerpen. Zowel over het hiernamaals, het wereldbeeld en tal van andere thema’s. Zie hieronder de bestellinks:

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/