Afscheid

Hallo lieve lezer,

Over afscheid nemen van een overledene en van wie je dacht te zijn….

In deze tijd nemen velen afscheid van hun dierbaren. Velen gaan weer terug naar huis en dat is voorbestemd. Je ziel koos hiervoor, vergeet dat nooit. Heeft geen zin om anderen de schuld te geven. Je ziel weet wanneer het tijd is om te gaan en weer terug te keren naar de plek waar ze vandaan kwam. Als je dat weet, kun je de overledene beter loslaten en hem zijn terugreis gunnen. Ongetwijfeld zien jullie elkaar weer terug. Blijf in contact en je krijgt zeker tekens. Sta hiervoor open en geloof dat dit waar is. Niet iedereen wil deze veranderingen op aarde meemaken en dat is te respecteren. Het is maar net wat er afgesproken is voordat je incarneerde en wat je wilde ervaren op aarde.

Afscheid nemen gaat op dit moment ook over wie je was en waar je naartoe gaat. Je merkt de verandering in jezelf. Geen angst hiervoor en laat alles achter je wat je niet meer dient. Klamp niet wanhopig vast aan zaken die eigenlijk niet belangrijk zijn. Er wacht je een veel mooiere toekomst! Hiervoor mag je alle zekerheden loslaten en je laten verrassen. Dat is echt zo, je moet het alleen ook doen. Daar hebben velen het nu moeilijk mee.

Het verleden is geweest en kijk nu enkel vooruit. Zie die mooie toekomst die voor jou in het verschiet ligt. Die komt er echt aan! Voor het zover is mag er nog veel donkerte opgeruimd worden op aarde. Geef dit geen aandacht en focus enkel op plezierige zaken. Zo verdwijnt dit sneller en gaan we met z’n allen sneller vooruit. Leef je leven met plezier en wees trots op wie je bent. Je doet het toch allemaal maar! Respect voor een ieder die nu op aarde leeft in deze tijd. Ga zeker zo door en blijf positief! Zie het licht in jou en om je heen! Jij bent licht en liefde!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s.  Van 1 t/m 19 augustus heb ik 3 weken vakantie. Wil je nog graag vóór die tijd een persoonlijke boodschap van mijn  gids Jozef of een dierbare overledene ontvangen? Laat het me dan zo spoedig mogelijk weten. Meer info: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

Voor mijn boeken verwijs ik je graag naar deze links: https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/doodgewoon-paperback/ en https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/   Ook verkrijgbaar in elke boekhandel in Nederland en België.