abortus

Lieve mensen,

Naar aanleiding van een vraag van een volger heb ik aan Jozef gevraagd hoe ze hier boven over abortus denken. Ik kan me voorstellen dat er naar aanleiding van mijn boek nog meer vragen zijn. Mocht je een vraag of een onderwerp hebben, dan wil ik die vraag graag stellen aan mijn gidsen en er eventueel een blog over schrijven. Stuur je vraag naar info@terugnaarhetlicht.nl of via Messenger (zie mijn Facebookpagina Terug naar het Licht).

Lieve Jozef, hoe denken jullie over abortus?

Dit is van tevoren afgesproken met de ziel. Weer een levensles die geleerd mag worden. De ziel wil zelf ervaren wat het is om in een baarmoeder terecht te komen. De ouders heeft hij zelf uitgekozen en hij weet dat er geen geboorte op aarde gaat volgen.

Lieve ouders, heb geen schuldgevoel hierover want het is geen verloren ziel, beslist niet! Hij blijft altijd bij jullie en helpt jullie waar hij maar kan. Er zijn altijd situaties waarin het geboren worden op aarde niet mogelijk is. Dit heeft niets met geloof te maken; ook al denkt de katholieke kerk hier anders over.

Niemand laat zomaar een kind aborteren. Daar is altijd een reden voor. Er wordt jou dus niets kwalijk genomen. Probeer contact te maken met je kindje en je zult voelen dat hij er gewoon nog is en in dit leven bij jou en je gezin is.

Schuldgevoel is een verloren negatieve energie en als je weet dat je kindje er nog gewoon is, zal dit veel leed wegnemen. Ooit komen jullie elkaar weer tegen en kun je elkaar in de armen sluiten. Praat met en tegen je kindje en laat het je liefde voelen. Bedank hem voor de ervaring. Ga door met je leven en geniet ervan!

Ik hoop dat heel veel mensen hier steun aan krijgen en ze door kunnen met hun leven. Wij zorgen goed voor alle zielen hier! Fijne dag lieve mensen!

Liefs Jozef (gechanneld bericht)

 

Groetjes José den Ronde