Aanbod diensten per 1-10-2021

Hallo lieve lezer,

Vandaag deel ik graag wat nieuwtjes over mijn bedrijf Terug naar het Licht!

Twee jaar geleden begon mijn mooie reis met het schrijven van mijn eerste boek Doodgewoon. In het voorjaar van 2020 heb ik voor velen onder jullie gratis gechanneld met een dierbare overledene. Dit kreeg ik door om te gaan doen en heb dat trouw gedaan. Ondertussen schreef ik steeds frequenter blogs voor mijn website en posts voor mijn Facebookpagina Terug naar het Licht. Na enkele maanden te hebben gechanneld, hoorde ik dat het tijd was voor iets anders. Mijn eerste boek kwam uit en dat was een heel proces! Een half jaar later kreeg ik al de titel voor mijn tweede boek.

In mei van dit jaar heb ik mijn certificaat Soul Connection Practitioner gehaald bij Sita Goelab. Hierdoor kan ik chanellen met alles wat een bewustzijn heeft. Ik heb veel geoefend; online-sessies, dieren, foto lezen, natuur en noem maar op. Het geeft zo’n verrijking om dit te mogen doen! Bij de online-sessies heb ik healingen gegeven en daar gebeurde veel bij de mensen. Jozef bood ondertussen zijn Persoonlijke boodschap aan en dat is altijd treffend en ondersteunend. Hele fijne reacties mocht ik daar op ontvangen.

Op mijn Facebookpagina heb ik ook vijf persoonlijke vragen met een korte boodschap gechanneld voor mijn volgers. En toch…. wil ik niet alles tegelijk doen en ligt mijn hart bij het chanellen voor een overleden dierbare. Geen toeval dat steeds meer mensen hier om vragen! Deze week kreeg ik de bevestiging om dit weer te gaan doen! Dezelfde dag zag ik talloze vlinders en libelles voor mij uitvliegen tijdens een fietstocht! Prachtige tekens en ik werd er erg blij van! Hier staat Terug naar het Licht voor; angst voor de dood en het leven wegnemen bij de mensen!  Door mijn training bij Sita Goelab sta ik een stuk sterker in mijn schoenen. Het is erg belangrijk om goede tools te hebben als je channelt. Daar ben ik nu wel achter gekomen en ben heel blij dat ik deze prachtige training heb gevolgd!

Wat betekent dit nu voor Terug naar het Licht? De vijf persoonlijke vragen en online-sessies komen per 1 oktober te vervallen. Vanaf die datum is mijn aanbod:

 

Boodschap dierbare overledene 

5 vragen aan je dierbare overledene   

Persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef           

Cadeaubon persoonlijke boodschap Jozef              

 

Voor meer informatie en tarieven verwijs ik graag naar het menu “diensten” op mijn website: https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/

 

 

Liefs José den Ronde-van Dun

Foto’s signeersessie Paranormaal Alternatief Rijswijk (19-9-2021)