11-11

Hallo lieve lezer,

Op deze bijzondere datum wil Jezus graag een mooie boodschap doorgeven aan jou.

 

 

Lieve mensen, vandaag is een bijzondere dag. Wij zijn heel dichtbij en dat voelen jullie ongetwijfeld. Laat je vandaag door ons leiden en wees stil. Voel goed wat je hart je wilt zeggen. Het is de waarheid. Zet je denken stil en voel wat er komt. Het zal je veel brengen. Wij zijn met tallozen aanwezig om licht te brengen op aarde en in jou. Stel je hiervoor open en voel wat het met je doet. Enkel openstellen voor dit licht is genoeg. Het zal je angst wegnemen en je zult je je kracht herinneren.

Het is heel hard nodig voor jullie en daarom doen wij zó ons best om je te raken en je te herinneren aan de mooie ziel die je bent. Wij hebben je lief, meer dan ooit! Wees niet bang voor wat je voelt en laat het gewoon gebeuren. Alles wat je niet meer dient, wordt weggenomen. Geloof dit en vertrouw op mij! Ik wil dat je het allermooiste leven krijgt wat je wilt. Als jij dit ook gelooft, is dat zo, ongetwijfeld!

Het is een magische dag vandaag en het licht zal verpletterend zijn. Alle zwaarte en negativiteit mag verdwijnen. Laat het toe en het zal je verlichten. Dat is zó hard nodig voor jou en de mensheid. Er is hard aan gewerkt om iedereen die hier voor open staat te bereiken. Laat het toe en nogmaals, angst is niet nodig. Je bent in goede handen!

Wát een dag wordt het vandaag, zeer gedenkwaardig! Het goede komt terug op aarde en wordt zeker gevoeld door jullie. Het zal lichter voelen dan voorheen en ik ben dankbaar dat zovelen hier voor jullie aan het werk zijn. Dat verdienen jullie allemaal. Wij zien echt wel dat jullie moe zijn en niet meer weten hoe verder te gaan. Neem de rust die je zo nodig hebt! Stop met ratelen in je hoofd. Zet alles stil en laat je vandaag meevoeren.

Stel je voor dat je de vonk in je hart ziet en voelt. Daar richten wij ons op. Je zult verwarmd worden en beschermd. Geloof hier in en laat het gewoon gebeuren. Ik verheug me er op om jullie lichter te zien worden en weer te gaan stralen. De vonken zijn behoorlijk uitgedoofd en mogen aangewakkerd worden. Eenmaal zover, laat het vuur branden lieve mensen. Laat je niet onderdrukken en kom voor jezelf op. Het is erg nodig en met vele mensen tezamen kunnen we dit aan. Verheug je op deze bijzondere portaal-dag en voel de aanwezigheid van mij en talloze helpers. Dat verdien jullie zo! Ik hou van jullie, altijd! Dank je wel voor het openstellen en ontvangen. Alle liefde voor jou.

Jezus (gechanneld bericht)

Groetjes José den Ronde-van Dun

P.s.  Aanstaande zaterdag verschijnt er geen blog.

Heb je behoefte aan ondersteuning en wil je mooie inzichten ontvangen, vraag dan een persoonlijke boodschap aan van mijn gids Jozef. Ook fijn om iemand een cadeaubon te geven die dit goed kan gebruiken! Een bijzonder cadeau voor Sint of Kerst. Voor meer info, zie https://www.terugnaarhetlicht.nl/diensten/