Volle maan boodschap

Gisteren (21 juli) beluisterde ik een volle maan meditatie en mocht ik de Engel van het Licht zien. Prachtig om mee te mogen maken. Ook wil ze heel graag deze woorden aan jullie meegeven:

Lieve mensen, geef je nu over en laat je leiden door je Hogere Zelf. Kijk niet meer achterom, dat is nu echt geweest. Er wacht je een veel mooier en liefdevoller leven. Geloof dit want het is de waarheid! Ik laat me zien en horen aan ieder die dit wilt. Nogmaals, geef je over, het is tijd! We gaan weg van al het oude, dus laat los en laat je meenemen. Zie een veel beter leven voor je. Het kan écht veel mooier en beter.

Ga naar je hart, daar vind je mij als je wilt. Samen met je Hogere Zelf wil ik je verder helpen. Heel graag en met alle liefde! Er wordt op je gewacht, dus wat houd je tegen? Het is nu of nooit, zet die stap! Dit is een krachtige volle maan die je vooruit stuwt. Mits je dit wilt natuurlijk. Stop met strijden en jezelf steeds diezelfde verhalen vertellen. Het is klaar nu! Vertel jezelf prachtige verhalen en zie hoe het ook kan zijn. Er is zoveel liefde voor jou. Geloof dit! Wat houd je tegen om van jezelf te houden? Wie of wat haalt je naar beneden? Stop hiermee en wees krachtig. Die kracht heb je! Ik zie dat, net als je lieve beschermengel en gidsen. Laat je dragen en stop met vechten. Het levert je niets op!

Rust, lief mens. Dat is je zo gegund. Ga genieten, dansen, de natuur in en wees trots op jezelf. Jij bepaalt wat je gelukkig maakt en dat kan van alles zijn. Bedank dat negatieve stemmetje in jou en kies voor de liefde voor jezelf. Zie het licht in jezelf weer ontbranden en houd dit vast, voor altijd. Herinner je je kracht en liefde. Vraag hierom! Voel wie je bent, diep van binnen weet je dat. Het komt allemaal terug en verheug je hier op. Laat de chaos in de wereld gaan. Liefde is alles wat nu telt en dit zal alle chaos verpletteren. En je humor vasthouden, dat verhoogt altijd je stemming en energielevel. Zelf kun je al heel veel doen! Ga ervoor en weet dat zóveel liefde wacht op jou!

Engel van het Licht (gechanneld bericht)

Lieve groet José den Ronde-van Dun

Uitgebreide info en bestelwijze over mijn boeken: https://www.walkingmyrevolution.com/walking-my-revolution-publishers/auteurs/jose-den-ronde-van-dun/