Trouw zijn aan jezelf

Hallo lieve lezer,

Vandaag deel ik graag een gesprek met Jozef uit mijn tweede boek “Jozef vertelt verder”. Het boek is twee maanden geleden verschenen. In het hoofdstuk “de mensheid” staat dit belangrijke onderwerp.

 

 

Trouw zijn aan jezelf
͠

Als je jezelf al niet vertrouwt, wie vertrouw je dan wel? Waar ben je bang voor? Bang voor je eigen grootsheid?
Je bezit zoveel potentie en het is erg zonde als je dit door je angst hiervoor niet gebruikt. Vertrouw op je gevoelens en emoties, want die zijn echt en wijzen jou de weg.

Jullie laten je door alles wat er in de buitenwereld gebeurt te veel afleiden. Dat vinden jullie veel interessanter dan je eigen binnenwereld. Hier is nog zoveel te ontdekken en dat brengt je veel meer blijdschap en vrede dan alles wat er buiten je gebeurt.

Het is echt niet zo moeilijk om op jezelf te leren vertrouwen, maar je moet er wel tijd en aandacht aan besteden. Het is maar net wat jij belangrijk vindt in dit leven.
Vaak laat jij je meeslepen door verhalen van anderen, ben je jezelf weer kwijt en ver van je ware zelf verwijderd. Waarom vind jij jezelf niet belangrijk?
Een ander mag en kan niet van jou eisen dat je altijd met hem meegaat. Dat doe je trouwens altijd zelf en heeft ook met eigenwaarde te maken natuurlijk.
Ga hier echt mee aan de slag en leer jezelf goed kennen door alle signalen van het lichaam en geest serieus te nemen. Leer hiernaar te luisteren, want zij hebben het beste met jou voor!
Vraag wat je nodig hebt en wat goed is voor jou. Je laat zelf toe dat de buitenwereld aan je blijft trekken!
Jij bent hier ook met een taak op aarde gekomen en hier mag je alle tijd aan besteden. Laat je jouw kostbare tijd niet door anderen afnemen!

Leer om voor jezelf op te komen en zeg duidelijk wat jij wilt en hoe je je voelt. Dat is een hele les voor velen, maar erg nodig.
In deze tijd gaat dat veel gemakkelijker, want iedereen wordt weer wie hij diep van binnen is. Je kúnt eenvoudigweg niet anders meer dan je waarheid uit te spreken. Wat een eerlijke wereld wordt dit zo!
Verheug je hierop, want het wordt uiteindelijk fantastisch om op aarde te leven! Begin nu alvast om je pure zelf te ontdekken en hiernaar te leven. Dit is zóveel eerlijker naar jezelf en anderen.
Wég met al die maskers die we al eeuwen dragen! Als jij jezelf helemaal laat zien, maak je de weg vrij voor anderen die dit nog niet durven. Kom op lieve mensen, wees eerlijk en ben jezelf!

 

Liefs José den Ronde-van Dun

 

Via onderstaande link is mijn tweede boek te bestellen!

https://www.walkingmyrevolution.com/winkel/jozef-vertelt-verder-paperback/